Tepisi (3) - Svijet Tepiha
Svi Tepisi

Ovdje možete videti cjelokupan asortiman naših najfinijih i najkvalitetnijih tepiha iz Irana, Indije, Nepala i drugih zemlja. Odabrani, kako orijentalni, tako i moderni i dizajnirani tepisi su tu sada za vas. Dođite i posjetite nas.

Svi TepisiUkupno 931 produkta

Subcategories

 • Orijentalni

  Odabrani pravi persijski tepisi iz različitih provincija Irana. Ovde možete naći posebne i predivne tepihe i od manje poznatih proizvođača. Pogledajte našu ponudu i otkrijte fascinantnu kulturu tepiha Persije. 

 • Moderni

  Moderni tepih je izraz jednog tačno određenog životnog stila, on je ključni element jednog prostora ili njegova odgovarajuća dopuna. Nudimo Vam kolekciju modernih tepiha koju ne možete naći ni u jednom drugom onlajn šopu. Ukoliko tražite najsavremenije boje, nesvakidašnje tepihe ili plemenite materijale, ovde ih možete naći.

 • Ekskluzivni

  U našoj riznici možete naći veoma posebne, vrijedne i rijetke a ponekad i antičke tepihe koji će vas očarati. Apsolutno jedinstveni primjerci sa specifičnim šarama koje su brižno sastavljene samo za vas. Ovi tepisi su pravljeni u različitim tkačkim reonima. Za vas samo najbolje u našoj oazi tepiha. Poručite svoje blago od tepiha onlajn.

 • Svileni
 • Ziegler-Kazak

  Ziegler i Kazak tepisi su dizajnirani u toplim bojama i strukturama, koje inače nisu uobičajene za orijentalne tepihe. Sa zapadnim stilom uređivanja, Ziegler tepisi se uklapaju u svaki enterijer koji odgovara dizajnu i modernim bojama zapadnog svijeta. Vuna Ziegler i Kazak tepiha je visokog kvaliteta i bojena je 100% prirodnim biljnim bojama.

 • Nomadski

  Dobrodošli u svijet nomadskih tepiha. Ovdje možete naći izabrane tepihe koji su tkani tradicionalnom, stotinama godina starom nomadskom tehnikom. Ovi tepisi su izrađeni isključivo u malim porodičnim manufakturama. Privlače pažnju svojim jedinstvenim prikazom boja i uljepšavaju svaki prostor. Ovi tepisi su veoma otporni i takoreći neuništivi. 

 • Ćilimi
 • Taftovani

  Dopada Vam se orijentalni duh a ne želite da se odlučite za jedan čvorovani orijentalni tepih?

  Izabrali smo ekskluzivne, moderne ali i klasične tepihe sa i bez resa kako u orijentalnom tako i u modernom stilu koji će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve. Vi ćete prije svega po cijeni jednog mašinski proizvedenog tepiha dobiti jedan pravi vuneni tepih. 

 • Jastuci

  Veliki izbor dekorativnih jastuka raznih boja i dezena. Svi jastučići su punjeni sa 300g silikona. Visko kvalitetni jastuci koji će uljepšati vaš dom, sada po najpovoljnijim cijenama. Posetite nas i odaberite vaš jastučić već danas. Zalihe su ograničene.

 • Svi Tepisi
po stranici
Prikazuje 61 - 90 od 931 produkta
Prikazuje 61 - 90 od 931 produkta